Салати з пекінської капусти більш ніжні та соковиті, аніж зі звичайною, особливо взимку, коли вона стає твердою. Варто лише порвати руками листки капусти та додати кілька видів овочів, і легкий салатик готовий. Подавати до макарон, картоплі або м’яса, прикрасити за бажанням сухариками.
Інгредієнти:
- пекінська капуста - 1 ст.
- огірки - 2 шт.
- помідори - 2 шт.
- сметана, гірчиця - для соусу
- сіль, перець - за смаком
1. Капусту помити, та нашинкувати або порвати руками.
2. Помийте огірок та наріжте півкільцями, помідори – шматочками.
3. Сметану змішайте з гірчицею, та додайте до нарізаних овочів. Додайте спеції та перемішайте.
Коментарі
Дописати коментар
Відгук: