Тоненькі мереживні млинці, вкриті дрібними дірочками, – це не лише красиво, а й дуже смачно! Такі смаколики прикрасять будь-який святковий стіл, як і звичайний сніданок із чашкою кави або чаю.
Інгредієнти:
- Борошно - 1,5 ст.
- Яйця - 3 шт.
- Молоко - 1,5 ст.
- Кип’яток - 1,5 ст.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Рослинна олія - 3 ст. л.
Приготування:
1. Змішати яйця з сіллю, збити їх на піну. Можна міксером або вручну вінчиком. Не припиняючи збивати, влити окріп – маса сильно збільшиться в обсязі. Продовжуючи збивати, всипати борошно, ретельно все перемішати. Влити молоко та олію. Все добре змішати.
2. Добре розігріти сковорідку, можна трішки змастити її олією (лише перед першим млинцем). На розпечену сковороду вилити тісто й швидко розподілити по всій площі. Коли млинець з одного боку підсмажиться, обережно перевернути його на інший і теж обсмажити до рум'яності.
3. Готові млинці змастити маслом. Начинку для них можна використовувати будь-яку на власний: сир, варення, м'ясо тощо.
Коментарі
Дописати коментар
Відгук: