Салати наповнюють наш організм всіма необхідними речовинами та елементами - клітковиною, білками, жирами, вуглеводами, мікроелементами та вітамінами, необхідними нашому організму на початку весни. Вітамінні салати можуть стати для вас повноцінним сніданком чи обідом, який можна взяти з собою на роботу. Салат може стати легкою та смачною вечерею, яка не завдасть шкоди фігурі.
РІЗНОКОЛЬОРОВИЙ ОВОЧЕВИЙ САЛАТ
Інгредієнти:
- червонокачанна капуста - 700 г;
- болгарський перець різного кольору – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- олія – 2 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- цукор – 0,5 ст. л.;
- сіль за смаком.
- червонокачанна капуста - 700 г;
- болгарський перець різного кольору – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- олія – 2 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- цукор – 0,5 ст. л.;
- сіль за смаком.
Приготування:
1. Цибулю поріжте тонкими чверть-кільцями. Залийте кип'ятком, додайте лимонний сік, трохи цукру і залиште на 10 хвилин маринуватися. Потім, зцідіть маринад.
2. Нашаткуйте капусту, болгарський перець поріжте тонкими смужками. Моркву потріть на дрібній тертці, подрібніть зелень.
3. З'єднайте усі овочі, додайте трохи цукру за смаком, посоліть та поперчіть за смаком. Заправте овочевий салат олією і перемішайте.
Коментарі
Дописати коментар
Відгук: